vineri, 20 ianuarie 2012

Dorada la cuptor






ingrediente pentru 4 persoane

800 g de cartofi fierti
6 linguri ulei extravirgin de măsline
4 rosii
4 dorate de. 350 g fiecare
sare
piper
4 felii de paine prajita
2 legaturi de ierburi aromatice mixte, de exemplu. rozmarin, busuioc si patrunjel

Mod de preparare


Se fierb cartofii cu pielea in apa cu sare. Se curat de pielea încă sunt fierbinte şi se taie în felii de cca. 5 mm. Puneti un pic de ulei un vas de copt cartofi i şi se întinde. Se taie roşiile în felii de cca. 5 mm şi a le distribui peste cartofi. Preincalziti cuptorul la 200 ° C.
Dorate curatat se clăteşte sub apa rece în interiorul şi  în esterior. Fanta de 3-4 ori din ambele părţi. Adăugaţi sare şi piper. punetele peste legume. Se presara cu restul de ulei. Coaceţi în centrul cuptorului timp de 15 minute.
Între timp, scoateţi crustele şi taie pâinea în cuburi. Treci cuburi de pâine şi ierburi aromatice în blender până când amestecul este bine facut. Luat dorate din cuptor imprastiati amestecul de pâine cu aromatice peste peşte şi punutele la gratinat la 10-15 cm sub gril de cuptor pe 5 minute.