sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Crostini cu somon şi crema de oua



Ingrediente pentru 8 persone

8 felii de paine toast
5 oua 
200 g felii de somon afumat 
frunze proaspete de coriandru 
sare dupa gust


Mod de preparare

Prajiti  feliile  de pâine în prăjitorul de pâine sau pe  o  placă fierbinte.  Taiati din fiecare felie un disc, cu un cutter de patiserie, cu un diametru de 6 cm. Bateti ouale intr-un bol de sticlă  împreună cu o lingura de 
smântână si un praf de sare. Puneti recipientul  cu ouăle la bain marine într-o cratiţă  cu apă clocotită si  bateti  până când devin  cremoase si  bine coagulate. Distribuiţi  crema de ou pe cele  8 discuri de pâine prăjită.Puneti  pe fiecare  porţie  o felie de somon afumat, tăiata în fâşii subţiri. Se decoreaza  cu coriandru sau patrunjel  şi se servesc calde.