joi, 12 aprilie 2012

Sfera de somon



Pentru o portie:

60 g de somon
20 g mango
15 g ţelină(apio)
40 g mozzarella
15 g amestec de salata
15 g sos citronette(reteta)
8 g de caviar roşu
20 g de roşii cherry confit (opţional pentru garnitura)(reteta)
Coja de vinete dupa gust


Mod de preparare

Somonul  uşor sărat  se taie în felii subţiri. Căptuşiti o forma pentru o singură porţie cu folie  de aluminiu sau altceva.In centru puneti mozzarella di bufala campana DOP,  taiata în cuburi şi uşor amestecat cu ulei de măsline extravirgin, apoi se pun cuburi de mango si  pentru a termina  cuburi de apio .
Inchideti suprafaţă cu somon.
Asezati pe o farfurie  salata de sezon peste care aşezaţi  somonul, crema de mozzarella (data un pic prin blender) si icre roşii. Garnisiti cu coja de vinete  prajite  si se toarna sosul  de citronette.