joi, 19 aprilie 2012

Biscuiţi Cantuccini


Ingrediente:

500g făină
4 ouă
150g unt moale
400g zahăr Tost
1 pastai de vanilie
500g migdale prajite cu pielicica
un vârf de cuţit de sare

Mod de preparare


Se amestecă toate ingredientele, mai putin migdalele.
Odata ce aluatul este neted, se adauga putin cate putin  migdalele.
Se presara cu faina  masa  de  lucru si  se amesteca repede, împărţind apoi aluatul  în trei cilindrii cu diametrul de 3 cm.
Aşezaţi-le  într-o tavă captusita cu hârtie de copt.
Coaceţi în cuptorul preîncălzit la 160 ° / 170 ° pentru 15-20 de minute.
Scoateţi tava din cuptor, se taie cilindrii în diagonală  cu o grosime de 1cm, şi puneţi tava înapoi în cuptor  sa se rumeneasca  timp  de 10 minute.
Scoateţi din cuptor, lasati sa se raceasca si pastrati-i acoperiti cu o cârpă uscată, sau intru un borcan inchis ermetic.