duminică, 24 iunie 2012

Paste paccheri la scarpariello




Ingrediente pentru 4 persoane:
400 g paccheri
400 de grame de roşii decojite
100 de grame de brânza caciocavallo Crotonese
100 de grame de brânza cacioricotta de capră Cilento DOP
1 felie subtire de ceapa
6 linguri de ulei de măsline extravirgin
 busuioc proaspăt din abundenta


Intr-o tigaie se prăjeşte o felie subtire de ceapa in ulei. Apoi scoateţi. Adaugati  rosiile si lasati-le sa se  coaca la foc mediu-alt, timpul necesar pentru a fierbe apa si gatiti  paccheri. Scurgeti pastele, se amesteca impreuna cu sosul din tigaie, adăugaţi caciocavallo, cacioricotta  şi caliti  pentru câteva minute până când brânza s-a topit, si se va creea o  crusta lejera. Se serveste cald cu busuioc  proaspat din abundenta.
Dacă nu găsiţi aceste tipuri de brânzeturi utilizati grana sau parmezan