sâmbătă, 14 septembrie 2013

Paccheri cu scorpie de mare


Ingrediente pentru 4 persoane

400 g de Paccheri
O  scorpie de 300 g.
O cutie de rosii decojite- 400 g
Pătrunjel dupa gust
Busuioc dupa gust
2 catei de usturoi
4 linguri de ulei de măsline extravirgin
o rosie proaspete

Mod de preparare

Pregătiți o bisque de peste folosind capul  si oase din fileuri de scorpie. Adăugati patrunjel, o rosie proaspata, taiata, un cățel de usturoi și se fierbe timp de aproximativ zece minute. Filtrati.
Între timp, într-o tigaie se prăjește un catel de usturoi in ulei de masline
Odata aurit, eliminati usturoiul.
Adaugati  bisque filtrat.
După un minut, se adaugă rosiile  decojite. Aruncati  pastele într-o oală mare cu apă sărată
Coaceti sosul pentru cinci-șase minute.
Adăugați două fileuri de pește
Ridicat  căldură și lăsaț ca sos să se ingrosa pentru cateva minute
Adaugati pastele in tigaia cu sos si gatiti timp de un minut
Opriți flacara, adaugati niste frunze de busuioc, dupa gust, o idee de piper sau mai bine, ardei iute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu