sâmbătă, 14 septembrie 2013

Kinder Delice


Ingrediente
200 g de făină
50 g de amidon din cartofi
8 g de praf de copt
4 linguri de cacao neindulcita
100 g de zahăr
200 ml lapte
3  ouă medii
2 linguri de lapte condensat
150 ml de frișcă
200 g de ciocolata fondant

Mod de  preparare

Pregătiți baza de ciocolată batand timp de 10 minute, ouăle cu zahărul.
Adaugati  un pic cate un pic laptele  și apoi încorporati  făină
cernută cu cacao, amidonul de cartofi și praful de copt. Când ați obtinut  un
amestec omogen si plin,  transferati aluatul într-o tavă dreptunghiulară de aproximativ 30 x 20 cm,
unsa și presarata cu faina. Coaceti timp de 30 minute in cuptorul preincalzit la 170 ° și se lasa sa se raceasca. Între timp, bateti frisca ferm si se amesteca ușor cu laptele condensat. Taiati marginile rotunjite de la baza de ciocolată, se taie in jumatate si se umple cu crema de frisca.

Obțineti mai multe prajturi de cel puțin 15 cm lungime și 4 cm lățime.Topiti ciocolata la baie marin, puneti prajiturile  pe un gratar de sârmă și acoperă  uniform cu ciocolată. Se lasa sa  se coaguleze complet la temperatura ambiantă.