duminică, 6 octombrie 2013

Paste Tubetti cu untura de porc și busuioc



Ingrediente pentru 6 persoane
600 g Tubetti
100 g  untură de porc
1 lingura de ulei de masline
1 cățel de usturoi, ras
20 g de busuioc
piper dupa gust
sare dupa gust
3 linguri de parmezan
1 lingura de pecorino

Mod de preparare

Se rupe cu mana, marunt,  busuiocul. În timp ce pastele sunt la fiert, se incalzaste la foc dulce într-o tigaie capabilă să  cuprinda pastele, untura, uleiul de masline, usturoiul, busuiocul, sare și piper, prevenind ca amestecul sa se coloreze. Scurgeti pastele al dente, amestecand cu cascaval ras, puneti-le in tigaia cu sosul si se  continua să se gătească, amestecand continuu timp de câteva minute, la foc foarte mic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu