joi, 20 decembrie 2012

Paste paccheri cu ragù de miel




Ingrediente pentru 4 persoane:

50 g  telina
50 g  morcovi
50 g ceapa
300g pulpa de miel
½ pahar de vin alb sec
2 frunze de dafin
urda sarata  dupa gust (Magazin Terra Felice)
boabe de piper
sare
1 kg  sos de rosii

Mod de preparare

Taiati legumele in  bucatele mici si se prăjesc într-o tigaie cu ulei de masline, apoi se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca. Odata rumenita adaugati vinul si lasati sa se evapore. Sarati si piperati dupa gust, se adauga frunzele de dafin și în cele din urmă sosul de rosii.
Gatiti timp de 4 ore la foc mic.

Fierbeti paccheri în apă sărată.Odata fierte al dente condimentati cu ragù de miel si presarati cu urda sarata rasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu