(Reteta dietetica fără grasime)
Ingrediente pentru 6 persoane
3 oua
150 g de zahăr
100 g făină
100 gr amaretti
1 linguriţă praf de copt
3 pere
30 g migdale
Mod de pregatire
Se bat galbenusurile cu zaharul folosind un mixer electric.Apoi se adaugă făina împreună cu praful de copt şi se amestecă bine.Maruntiti amaretti intr-un blender si adaugati la amestecul de tort.Se amestecă totul bine cu mana.Separat bateti albusurile spuma cu un pic de sare si le adaugati in compozitie amestecand de jos în sus să nu se desfaca albusul.Pune totul intr-o tava de copt unsă în prealabil şi presarata cu faina.
Curatati de coja perele.Se taie în felii şi aranjaţi-le radial presandu-le putin cu degetul.
Acoperiti cu migdale tocate si se coace la 180 de grade pentru 30 de minute.
Curatati de coja perele.Se taie în felii şi aranjaţi-le radial presandu-le putin cu degetul.
Acoperiti cu migdale tocate si se coace la 180 de grade pentru 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu