ingediente 4 persone
4 rosii
1 mozzarella
¼ de legatura de oregan
¼ de legatura de busuioc
2 linguri de otet balsamic
1 catel de usturoi
4 linguri de ulei de măsline extra virgin
sare
piper
¼ de legatura de oregan
¼ de legatura de busuioc
2 linguri de otet balsamic
1 catel de usturoi
4 linguri de ulei de măsline extra virgin
sare
piper
Mod de preparare
Se spală roşii, scoateţi tulpini, se taie roşiile în felii subţiri. Se taie în felii subţiri mozzarella. Aranjaţi rosii si mozzarella pe o farfurie individual sau farfurie de servire.
Se spală ierburi aromatice, se usuca cu prosoape de hârtie si le tocat. Se amestecă oţet cu ierburi aromatice, usturoi zdrobit, ulei şi se amestecă până când sosul devine cremos. Se condimentează cu sare şi piper se pune sosul peste salata, se serveste
Se spală roşii, scoateţi tulpini, se taie roşiile în felii subţiri. Se taie în felii subţiri mozzarella. Aranjaţi rosii si mozzarella pe o farfurie individual sau farfurie de servire.
Se spală ierburi aromatice, se usuca cu prosoape de hârtie si le tocat. Se amestecă oţet cu ierburi aromatice, usturoi zdrobit, ulei şi se amestecă până când sosul devine cremos. Se condimentează cu sare şi piper se pune sosul peste salata, se serveste
Atenţie, nu se taie cu cuţit busuioc, dar se rupe de mână
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu