ingredient pentru 4 persone
1 morcov mare
100 g praz
0.5 g ardei
8 fileuri de pastrav de cca. 80 g fiecare
sare
piper
2 linguri ulei de floarea soarelui
2 dl de vin rosu
1.5 dl de otet de vin rosu delicat
1 legatura de patrunjel
1 lamaie dupa gust
Tajte cubuletii morcovi, praz şi ardei.
Sarat şi piperat fileurile de păstrăv. prăjte în ulei de la partea de piele pentru 30 de secunde. O data prajte cu grija punet pe un platou de servire. In ulei unde ati prajte peste gătit legume pentru 2 minute. Adăugaţi vinul şi oţet,maruntite jumătate din pătrunjel şi adăugaţi-l. Se toarnă sosul peste peşte. Acoperiti si marinati în frigider pentru 12-24 de ore.
Inainte de servire, portionat fileurile de peşte in farfurie cu legume şi sos. Se decoreaza cu restul de patrunjel. Serviti cu lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu