ingrediente pentru 4 persone
50 g de frunze de busuioc
50 g de seminte de pin
30 g de brânză parmezan ras
30 g brânză pecorino rasa
1 catel de usturoi
sare de mare gros
Mod de preparare
Puneti într-un mojar, un praf de sare, usturoiul, frunzele de busuioc spalate şi uscate.Pistati cu un pistil, făcând o mişcare circulară.Se adaugă semintele de pin si continuati sa pistati. Adaugati apoi, incet, incet cele două brânzeturi. Când amestecul este fin si neted, se toarna a fir de ulei, amestecand constant, până devine un sos cremos.
Sfaturi
Astăzi pentru a pregăti pesto întotdeauna se utilizează mixerul. In acest caz, aveţi grijă să nu supraîncălziti sosul care va pierde în mod inevitabil o mare parte din aroma si culoarea frumoasă. Un truc bun este să se răcească vasul in care lucrati si toate ingredientele înainte de a incepe. Cu toate aceste pregatiri, timpul de lucru nu ar trebui să fie prelungit.
Puneti într-un mojar, un praf de sare, usturoiul, frunzele de busuioc spalate şi uscate.Pistati cu un pistil, făcând o mişcare circulară.Se adaugă semintele de pin si continuati sa pistati. Adaugati apoi, incet, incet cele două brânzeturi. Când amestecul este fin si neted, se toarna a fir de ulei, amestecand constant, până devine un sos cremos.
Sfaturi
Astăzi pentru a pregăti pesto întotdeauna se utilizează mixerul. In acest caz, aveţi grijă să nu supraîncălziti sosul care va pierde în mod inevitabil o mare parte din aroma si culoarea frumoasă. Un truc bun este să se răcească vasul in care lucrati si toate ingredientele înainte de a incepe. Cu toate aceste pregatiri, timpul de lucru nu ar trebui să fie prelungit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu