Ingrediente pentru 4 persoane
2 cepe de Tropea ( de Buzău sau de Turda)
2 ardei Kapia verzi
3 cartofi galben
4 linguri ulei de măsline extra virgin
Sare
piperul negru
Sare
piperul negru
Mod de preparare
Se fierb cartofii cu coajă intr-o oala cu apa sarata. Se scurge şi se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja şi se taie în bucăţele.
Se curata ceapa si se taje la felie foarte subţire Se spală şi curăţă ardeii, se taie in jumatate, scoateti semintele si nervurile interne şi se taie în fâşii.
Se pune ingredientele intr-un castron şi se condimentează cu sare, piper negru proaspăt, şi ulei de măsline extravirgin. Se amestecă bine, se pune in farfurii individuale şi se serveşte.
Se curata ceapa si se taje la felie foarte subţire Se spală şi curăţă ardeii, se taie in jumatate, scoateti semintele si nervurile interne şi se taie în fâşii.
Se pune ingredientele intr-un castron şi se condimentează cu sare, piper negru proaspăt, şi ulei de măsline extravirgin. Se amestecă bine, se pune in farfurii individuale şi se serveşte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu