ingrediente
pentru 4 porţii
6 oua
2 galbenusi
4 linguri de smântână
sare
piper
2 albuşuri de ou
2 linguri ulei de floarea soarelui
120 g de sunca tocata
4 crengute de busuioc
mod de preparare
Se bat ouăle, galbenus de ou si smantana intr-un bol. Adăugaţi sare şi piper. Bateti albuşuri până a cand sunt rigid şi se amestecă ouăle amestecănd usor de jos in sus. Se încălzeşte o tigaie uns aprox. 18 cm diametru.Pregatite 4 omletă Se toarnă ouăle în tigaie şi sa intinde pe partea de jos prin înclinarea tigaie. Se presara ouă cu sunca si busuioc rupt cu mainile. Se coace la foc mediu. Alunecat omletă în farfurie cald şi îndoiţi-o pe jumatate. Bucuraţi-vă imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu