Ingrediente pentru 4 persoane
400 g de ton în conserva
1 şef de scarola (Cicore) producator Agriro
1 castravete
1 legatura de ridichi
1 portocale
1 legatura de chivas
1 lamaie
4 linguri ulei de măsline extra virgin
Sare dupa gust
15 boabe de piper rosa
Mod de preparare
Spălaţi cu atenţie şi drenat scarola, tajate grosolan-l îşi puneţi-l într-un castron. Scurgeti ton de de lichide, se năruie şi adăugaţi-l la scarola.
Curatat portocal la viu, si taiet în felii şi îndepărtăti si pielicica alb trebuie se fie nu mai pulpa. Curatat si spalăt castraveti, ridichi si lamaie si tajate felie-le fin. Adauga toate aceste ingrediente la salata.
Se spală şi se taie chivas se pune cui boabele de piper si le zdrobite într-un mojar, parfumat cu aroma aceste salata si amestecat. Adeguat sare moderat , ulei de măsline extravirgin, se amestecă şi se serveşte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu