Ingrediente pentru 8 persone
8 felii de paine toast
8 felii de paine toast
5 oua
200 g felii de somon afumat
frunze proaspete de coriandru
sare dupa gust
Mod de preparare
Prajiti feliile de pâine în prăjitorul de pâine sau pe o placă fierbinte. Taiati din fiecare felie un disc, cu un cutter de patiserie, cu un diametru de 6 cm. Bateti ouale intr-un bol de sticlă împreună cu o lingura de smântână si un praf de sare. Puneti recipientul cu ouăle la bain marine într-o cratiţă cu apă clocotită si bateti până când devin cremoase si bine coagulate. Distribuiţi crema de ou pe cele 8 discuri de pâine prăjită.Puneti pe fiecare porţie o felie de somon afumat, tăiata în fâşii subţiri. Se decoreaza cu coriandru sau patrunjel şi se servesc calde.
Prajiti feliile de pâine în prăjitorul de pâine sau pe o placă fierbinte. Taiati din fiecare felie un disc, cu un cutter de patiserie, cu un diametru de 6 cm. Bateti ouale intr-un bol de sticlă împreună cu o lingura de smântână si un praf de sare. Puneti recipientul cu ouăle la bain marine într-o cratiţă cu apă clocotită si bateti până când devin cremoase si bine coagulate. Distribuiţi crema de ou pe cele 8 discuri de pâine prăjită.Puneti pe fiecare porţie o felie de somon afumat, tăiata în fâşii subţiri. Se decoreaza cu coriandru sau patrunjel şi se servesc calde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu