Ingrediente
200 de ml de apă
200 de grame unt
200 de grame de făină de tip 00
6 ouă întregi
4 gr sare
200 de grame unt
200 de grame de făină de tip 00
6 ouă întregi
4 gr sare
1pastai de vanilie
o jumătate de linguriţă de praf de copt
o jumătate de linguriţă de praf de copt
Mod de preparare
Fierbeti într-o cratiţă la foc mic apa, untul şi sarea.
Când fierbe, se adauga faina toata o data si fierbeti amestecul timp de 2-3 minute, amestecand cu o lingura de lemn avand grija ca la partea de jos, pe fundul cratiţei sa formeze o pelicula subţire
Se răceste amestecul intr-un bol
Se adauga seminte de vanilia şi praful de copt.Se amesteca.
Adaugati apoi ouăle unul cate unul până când amestecul devine ca o cremă.
Puneti aluat intr-un sac de patiserie si prin presare faceti buline cu diametrul de 2-3 cm pe o tava captusita cu hartie de copt.
Coaceti la cuptor preicalzit la 200 ° C până când buline sunt de culor auriu.
Să reţineţi faptul ca nu trebuie se deschideţi cuptorul în timpul coacerii!
Când fierbe, se adauga faina toata o data si fierbeti amestecul timp de 2-3 minute, amestecand cu o lingura de lemn avand grija ca la partea de jos, pe fundul cratiţei sa formeze o pelicula subţire
Se răceste amestecul intr-un bol
Se adauga seminte de vanilia şi praful de copt.Se amesteca.
Adaugati apoi ouăle unul cate unul până când amestecul devine ca o cremă.
Puneti aluat intr-un sac de patiserie si prin presare faceti buline cu diametrul de 2-3 cm pe o tava captusita cu hartie de copt.
Coaceti la cuptor preicalzit la 200 ° C până când buline sunt de culor auriu.
Să reţineţi faptul ca nu trebuie se deschideţi cuptorul în timpul coacerii!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu