Ingrediente pentru 4 persoane
2 fileuri de hering afumat
2 cartofi mari
200 g de varza
200 g de varza
2 linguri patrunjel tocat
3 linguri suc de lamaie
1 lingurita otet balsamic
2 lingurite mustar praf
1 lingurita otet balsamic
2 lingurite mustar praf
5 linguri ulei de măsline e.v.
sare dupa gust
sare dupa gust
Mod de preparare
Se spală cartofii şi se fierbe în apă uşor sărată, se scurge şi se lasă să se răcească, se curata de coajă şi se taie în bucăţi nu prea mici. Se spală varza si sfogliatela cu atenţie, punet frunze 1 minute in apa fierbiente, se scurge şi se taie în fâşii. Se taie în fâşii, de asemenea, fileuri de hering.
In un bol punete cartofi, varză şi de hering si se presara cu patrunjel tocat.Se prepară sosu, sel emulsionează ulei de măsline, suc de lamaie, otet balsamic,mustar si un praf de sare. Condimentat salata cu această emulsie, se amestecă bine şi se serveşte imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu