Pentru o portie:
60 g de somon
20 g mango
15 g ţelină(apio)
40 g mozzarella
15 g amestec de salata
15 g sos citronette(reteta)
8 g de caviar roşu
20 g de roşii cherry confit (opţional pentru garnitura)(reteta)
Coja de vinete dupa gust
Mod de preparare
Somonul uşor sărat se taie în felii subţiri. Căptuşiti o forma pentru o singură porţie cu folie de aluminiu sau altceva.In centru puneti mozzarella di bufala campana DOP, taiata în cuburi şi uşor amestecat cu ulei de măsline extravirgin, apoi se pun cuburi de mango si pentru a termina cuburi de apio .
Inchideti suprafaţă cu somon.
Asezati pe o farfurie salata de sezon peste care aşezaţi somonul, crema de mozzarella (data un pic prin blender) si icre roşii. Garnisiti cu coja de vinete prajite si se toarna sosul de citronette.
Somonul uşor sărat se taie în felii subţiri. Căptuşiti o forma pentru o singură porţie cu folie de aluminiu sau altceva.In centru puneti mozzarella di bufala campana DOP, taiata în cuburi şi uşor amestecat cu ulei de măsline extravirgin, apoi se pun cuburi de mango si pentru a termina cuburi de apio .
Inchideti suprafaţă cu somon.
Asezati pe o farfurie salata de sezon peste care aşezaţi somonul, crema de mozzarella (data un pic prin blender) si icre roşii. Garnisiti cu coja de vinete prajite si se toarna sosul de citronette.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu