Bruschette
Ingrediente pentru 6 persoane:
6 felii de pâine (Brutaria Italiana, Strada Sportului 24C) Bucuresti
2 ardei gras roşu
2 ardei gras galben
30 fileuri de hamsii în ulei
30 de capere
1 catel de usturoi
câteva frunze de oregano proaspete
ulei de măsline
2 ardei gras roşu
2 ardei gras galben
30 fileuri de hamsii în ulei
30 de capere
1 catel de usturoi
câteva frunze de oregano proaspete
ulei de măsline
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 250 grade, se pun ardeii spalati si uscati intr-o tava pentru 30 de minute rotindu-i din cand in cand ca sa se poata coace uniform.Odata copti
Se încălzeşte cuptorul la 250 grade, se pun ardeii spalati si uscati intr-o tava pentru 30 de minute rotindu-i din cand in cand ca sa se poata coace uniform.Odata copti
se pun imediat într-un recipient care poate fi închis sau într-o punga din hartie inchisa bine, lăsându-i acolo pana cand se răcesc.In: acest fel pielea se va desprinde usor si complet.
Scoateţi cu atenţie pielea, tulpina, seminţela si firele albe. Se taie în fâşii şi se condimentează cu sare şi ulei.
Scoateţi cu atenţie pielea, tulpina, seminţela si firele albe. Se taie în fâşii şi se condimentează cu sare şi ulei.
Ungeti feliile de pâine cu ulei si puneti-le sub grill-ul de la cuptor sau intr-o tigaie pentru fripturi. Când sunt rumenite frumos, luaţi-le şi le frecaţi uşor cu catel de usturoi. Aranjaţi deasupra ardeii, anşoa rasuciti cu o capera la mijoloc, se presara cu oregano. Serviti imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu