Ingrediente:
500g făină
4 ouă
150g unt moale
400g zahăr Tost
1 pastai de vanilie
500g migdale prajite cu pielicica
un vârf de cuţit de sare
Mod de preparare
Se amestecă toate ingredientele, mai putin migdalele.
Odata ce aluatul este neted, se adauga putin cate putin migdalele.
Se presara cu faina masa de lucru si se amesteca repede, împărţind apoi aluatul în trei cilindrii cu diametrul de 3 cm.
Aşezaţi-le într-o tavă captusita cu hârtie de copt.
Coaceţi în cuptorul preîncălzit la 160 ° / 170 ° pentru 15-20 de minute.
Scoateţi tava din cuptor, se taie cilindrii în diagonală cu o grosime de 1cm, şi puneţi tava înapoi în cuptor sa se rumeneasca timp de 10 minute.
Scoateţi din cuptor, lasati sa se raceasca si pastrati-i acoperiti cu o cârpă uscată, sau intru un borcan inchis ermetic.
4 ouă
150g unt moale
400g zahăr Tost
1 pastai de vanilie
500g migdale prajite cu pielicica
un vârf de cuţit de sare
Mod de preparare
Se amestecă toate ingredientele, mai putin migdalele.
Odata ce aluatul este neted, se adauga putin cate putin migdalele.
Se presara cu faina masa de lucru si se amesteca repede, împărţind apoi aluatul în trei cilindrii cu diametrul de 3 cm.
Aşezaţi-le într-o tavă captusita cu hârtie de copt.
Coaceţi în cuptorul preîncălzit la 160 ° / 170 ° pentru 15-20 de minute.
Scoateţi tava din cuptor, se taie cilindrii în diagonală cu o grosime de 1cm, şi puneţi tava înapoi în cuptor sa se rumeneasca timp de 10 minute.
Scoateţi din cuptor, lasati sa se raceasca si pastrati-i acoperiti cu o cârpă uscată, sau intru un borcan inchis ermetic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu