Ingrediente pentru 4 peroane
2 feniculi
3 sau 4 portocale
2 linguri de stafide
3 sau 4 portocale
2 linguri de stafide
ulei extravirgin de masline dupa gust
1 şalotă
1 şalotă
20 de masline negre
Mod de preparare:
Stoarceti una din cele trei portocale şi puneti sucul deoparte. .
Curatati portocalele de coaja. Puneti stafidele la macerat intr-un bol cu apa calduta pentru a proximativ 10 minute.
După ce aţi curăţat fenicul eliminati prima frunză care este tare, tăiati fenicul foarte subţire si puneti-l intr-un un bol pentru salata.
Adaugati stafidele, pulpa de portocale si şalotă tăiata în fâşii subţiri. Adaugati si măslinele negre. Se amestecă bine cu ulei si sare dupa gust împreună cu sucul de la portocala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu