(cantitati pentru aproximativ 12 bomboane de ciocolată)
Ingrediente:
Ingrediente:
100 g napolitane cu crema de alune sau de vanilie, tocate
150 g de alune de padure prăjite şi tocate grosolan + 12 alune intregi
200 g de crema Nutella
150 g de ciocolata cu lapte
150 g de alune de padure prăjite şi tocate grosolan + 12 alune intregi
200 g de crema Nutella
150 g de ciocolata cu lapte
Mod de preparare:
:
Într-un castron se amestecă napolitanele zdrobite cu alunele şi cu nutella.
Puneţi amestecul în frigider pentru o jumătate de oră pentru a se intari.
După acest timp, cu mainile si cu ajutorul unei lingurite formati niste bile, inserati o aluna întreaga în interior şi puneti-le înapoi în frigider, pentru a permite ciocolata sa se intareasca.
Topiti ciocolata la bai marin şi cu un cleste de bucătărie introduceti bilele de ciocolată in ciocolata topita si aranjati-le pe o plasa de sârmă să se răcească.
Puneti-le înapoi în frigider şi dupa un sfert de ora scufundati-le inca o data in ciocolata topita pentru a face bomboana mai bogata şi mai solida.
Pentru bomboane Ferrero Rocher de succes, trebuie să acordati atenţie la calitatea ingredientelor utilizate
Într-un castron se amestecă napolitanele zdrobite cu alunele şi cu nutella.
Puneţi amestecul în frigider pentru o jumătate de oră pentru a se intari.
După acest timp, cu mainile si cu ajutorul unei lingurite formati niste bile, inserati o aluna întreaga în interior şi puneti-le înapoi în frigider, pentru a permite ciocolata sa se intareasca.
Topiti ciocolata la bai marin şi cu un cleste de bucătărie introduceti bilele de ciocolată in ciocolata topita si aranjati-le pe o plasa de sârmă să se răcească.
Puneti-le înapoi în frigider şi dupa un sfert de ora scufundati-le inca o data in ciocolata topita pentru a face bomboana mai bogata şi mai solida.
Pentru bomboane Ferrero Rocher de succes, trebuie să acordati atenţie la calitatea ingredientelor utilizate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu