Ingrediente pentru 4 persoane
o sepie de 500 grame
300 g roșii
decojite
400 g spaghete
6 linguri de ulei de măsline e.v.
1 catel de usturoi
ardei iute dupa gust
patrunjel proaspat dupa gust
sare dupa gust
Mod de preparare
Curățați sepia având grijă să nu rupeti punga cu cerneală.
Între timp, prăjiti într-o tigaie cu ulei, ardeiul iute și usturoiul. Atunci
când usturoiul se rumeneste, se scoate si se adauga sepia deja curățata și
tăiata în bucăți mici.
Lasati sa se rumeneasca și apoi adaugati rosiile
zdrobite și un vârf de sare. La jumătatea
timpului de coacere a rosiilor, deschideti punga cu cerneală, se toarnă în tigaie și să păstreaza pe foc
timp de aproximativ o jumătate de oră.
Între timp, gatiti pastele al dente si apoi adaugati-le
in sosul cu cerneală pentru câteva
minute. Înainte de servire a adăugati patrunjel proaspat tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu