Ingrediente
pentru 4 persoane
5/6 cartofi
5 rosii cherry
100 ml suc
de rosii
6 linguri de ulei
de măsline extra virgin
50 g apio
50g morcovi
50 g ceapă
250 g paste
mixte
100 g parmezan
ras
busuioc dupa
gust
sare dupa gust
ardei iute dupa
gust
Mod de
preparare
Se toaca in cuburi mici telina, morcovii si ceapa(ardeiul
iute) si le gatiti intr-o tigaie cu ulei
de măsline.Se lasa sa se rumenesca. Curățați cartofii și se taie în cuburi, se
adaugă la amestec.
Se toarnă sucul de rosii și rosiile cherry tăiate în bucăți mici și se pun pe foc
mic timp de câteva minute.
Prelungiti sosul,
cu apa fierbinte potrivita.
Se aduce la
fierbere cand cartofii sunt aproape copti și se adaugă mix-ul de paste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu