Ingrediente pentru 4 persoane:
320 de grame de pennoni rigatii;
o vânătă mare, de aproximativ 300-400 de grame;
o mozzarella de bivoliţă de la 250 de grame;
o ceapa;
ulei de măsline extravirgin;
un pic de maghiran;
Scoateţi din cuptor, lasati sa se raceasca si apoi pregatiti o tartar.Decojiti vinetele, se taie în cuburi mici, apoi amestecati cu sare, ulei de masline si pulpa de ceapa tocata.Pastrati acest amestec la cald.
Coborâţi temperaturea cuptorului la 120 grade si intr-o tava captusita cu hartie de copt se coc rosiile cherry taiate in jumatate (click aici) acoperite cu zahăr, sare, ierburi aromatice proaspete şi un pic de maghiran, până când acestea sunt uscate. Vom avea nevoie de aproximativ 45 de minute. În acest timp taiati mozzarella cuburi , strângeţi un pic si recuperati laptele.
Fierbeti pastele ( vezi reteta) scoateti-le inainte se fie al dente puneti-le intr-o tigaie cu o parte din rosii confit, laptele de la mozzarella si amestecati pentru două minute.
Şi acum trebuie doar să fie servite.Se pune pe partea de jos tartar fierbinte de vinete cu ceapa şi apoi peste ele pennoni. Garnisiti cu rosii cherry, cuburi de mozzarella si maghiran.Dupa gust presarati cu Parmigiano Reggiano
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu