ngrediente pentru 6 persoane 500 g de căpşuni 200 g de smântână 100 g de zahăr 30 g de unt ½ ceasca de lapte un pahar mic de Marsala sau un lichior dulce dupa gust 3 foi de gelatină Mod de preparare: Spălaţi căpşunile, se scurg bine şi se pregateste un piure. Se topeste la foc mic zahărul cu smântână. Odata dizolvat, indepartati de la căldură şi se adaugă untul, amestecand bine. Se dizolvă gelatina în lapte călduţ şi se adauga la smântâna, Marsala şi piureul de căpşuni. Se toarnă într-o matriţă de budincă sau in 6 forme mai mici şi se pune la răcit în frigider pentru 4 ore. Se serveste cu frisca si cu decor de capsuni proaspete. |
Gatitul este pasiunea mea. Ma relaxeaza atunci cand sunt nervos, si am sansa de a fi de multe ori la masa cu prietenii. In bucatarie imi place sa folosesc produsele locale. Atunci cand nu am posibilitatea de a gasi un produs foarte proaspat, exemplu -peste de mare, prefer sa utilizez produse congelate. Imi place bucataria simpla si traditionala. Deci acest blog este pentru toţi cei care, ca mine, cred că gatitul ar trebui să fie distractiv.
sâmbătă, 12 mai 2012
Budinca de capsuni
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu