100 de frunze de visine (desprinse din copac, netratate, după recoltarea fructelor)
1 l de vin Primitivo de Manduria (sau alt vin minim 13° roşu sec, Cabernet Sauvignon-Cramele Recas, Nero d'Avola- LIDL)
5 cl de alcool 95°
600 g zahăr
1 l de vin Primitivo de Manduria (sau alt vin minim 13° roşu sec, Cabernet Sauvignon-Cramele Recas, Nero d'Avola- LIDL)
5 cl de alcool 95°
600 g zahăr
Mod de preparare
Spălaţi şi uscaţi frunzele şi puneti-le la macerat în vin pentru 10-15 de zile.
Se filtrează şi se fierb cu zahărul timp de 10 minute.
Se filtrează din nou şi se lasă să se răcească.
Adaugati alcool,îmbuteliate şi lăsati să se odihnească cel puţin o lună înainte de a consuma.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu