:
250 dl otet balsamic
250 dl vin rosu sec
50 de grame de zahăr, de preferinţă din trestie de zahăr
250 dl vin rosu sec
50 de grame de zahăr, de preferinţă din trestie de zahăr
Mod de preparare
Puneţi totul într-o cratiţă până la fierbere. Apoi coborâţi căldură şi fierbeti până lichidul se reduce la jumătate. Dupa ce se receste pastrati glazura in recipient de sticla.
Modalitatile de utilizare a acestui sos sunt multiple: în primul rând, ca un condiment pentru ravioli din carne şi fripturi, carne fiarta(bolliti) din tradiţia Emiliana cu care se leaga perfect, cu parmezan, tăiat în solzi: foarte bun.
Modalitatile de utilizare a acestui sos sunt multiple: în primul rând, ca un condiment pentru ravioli din carne şi fripturi, carne fiarta(bolliti) din tradiţia Emiliana cu care se leaga perfect, cu parmezan, tăiat în solzi: foarte bun.
Este recomandat, de asemenea, pentru inghetata de vanilie, sau căpşuni, fructe, în general,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu