Ingrediente pentru 4 persoane:
500 de grame de ciuperci;
400 de grame de piept de pui feliat
un catel de usturoi;
o felie de ghimbir proaspăt, tăiat în cuburi;
o lingura de sos de soia dulce;
4 felii de fenicul curatat;
2 linguri de ulei de măsline extra virgin;
Mod de preparare:
Se taie carnea de pui în bucăţi mici, cu foarfeca. Curăţaţi ciupercile, tăiati partea dura de pe tulpina şi curatati palariile pielitele exterioare. Le desprindeti uşor, apoi se taie în patru .
Puneti intr-o tigaie uleiul de măsline, usturoiul tocat si ghimbirul. Cand uleiul incepe sa se incalzeasca adăugaţi ciupercile şi rumeniti-le bine. Apoi se adauga carnea de pui şi lăsaţi sa se rumeneasca, de asemenea. Atunci când este rumenit se adauga sosul de soia şi opriţi focul dar continuati să amestecati pentru inca un minut. Se condimentează cu sare şi se serveşte pe farfurii individuale, cu fenicul proaspat, taiat in cuburi mici.
Nu va place sau nu ati găsit soia sau ghimbir? Inlocuiţi ghimbirul cu ardei iute, soia cu lamaie.Asa veti obtine bucăţi de carne de pui cu lamaie, ciuperci, si ardei iute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu