Ingrediente pentru 6 persoane:
6 roşii mici coapte;
6 mozzarella de bivoliţă (aproximativ 100 g fiecare.);
2 fileuri de hamsii in ulei;
2 crengute de busuioc;
ulei de măsline extravirgin
;
Mod de preparare:
Scurgeti uleiul din hamsii şi tocati-le fin, puneţi-le într-un castron, adăugaţi o burniţă generoasa de ulei de măsline şi condimente. Între timp, împărţiţi fiecare rosie in 4 felii si mozzarella la fel. Formaţi turnuri. Puneti o felie de rosie pe partea de jos, se acopera cu o frunza de busuioc, o felie de mozzarella şi se continuă în acelaşi mod pentru trei straturi. În cele din urmă, se umezeşte cu ulei de masline cu aroma de anşoa. Puneti-le în cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 5 minute, astfel încât aromele la căldură se vor imbunatati.
Puntru a mentine forma de turn strapungeti cu un betisor pe verticala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu