Ingrediente
pentru 4 persoane:
400
g paccheri
400
de grame de roşii decojite
100
de grame de brânza caciocavallo Crotonese
100
de grame de brânza cacioricotta de capră Cilento DOP
1
felie subtire de ceapa
6
linguri de ulei de măsline extravirgin
busuioc proaspăt din abundenta
Intr-o tigaie se prăjeşte o felie subtire de ceapa in
ulei. Apoi scoateţi. Adaugati rosiile si
lasati-le sa se coaca la foc mediu-alt,
timpul necesar pentru a fierbe apa si gatiti
paccheri. Scurgeti pastele, se amesteca impreuna cu sosul din tigaie,
adăugaţi caciocavallo, cacioricotta şi
caliti pentru câteva minute până când
brânza s-a topit, si se va creea o crusta lejera. Se serveste cald cu
busuioc proaspat din abundenta.
Dacă nu găsiţi aceste tipuri de brânzeturi utilizati
grana sau parmezan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu