Ingrediente pentru 4 persoane
400g de spaghete
800g de scoici
800 g de midii
20 de roşii cherry
12 linguri de ulei de măsline extravirgin
2 catei de usturoi
sare dupa gust
piper (proaspat macinat) dupa gust
Mod de preparare
Într-o cratiţă mare, se prăjeşte un catel de usturoi, fără ardere şi se toarnă midiile şi scoicile.Se acoperă cu un capac pentru a se deschide. Intr-o tigaie prajiti doar cat sa dati gust la roşiile cherry tăiate în jumătate in ulei extravirgin de măsline împreună cu un catel de usturoi pentru cinci minut. Acest lucru va preveni efectul estetic urat la coaja de cherry care se desprinde . Se condimentează cu sare dupa gust dar numai după testarea salinitatii fructelor de mare. Se toarnă în tigaia cu scoicile si midiile. Gatiti "al dente", spaghetele si amestecati apoi rapid în tigaie cu fructele de mare si cherry. Serviti imediat, după ce ati presarat cu piper dat prin rasnita, dupa gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu