ingrediente:
125 g zahăr
125 g vin alb sau rosu ( sec sau aromat tip
muscat Otonel)
125 g ulei de floarea soarelui
1 plic de praf de copt
500 g făină
un varf de cutit de sare
zahăr pentru presarare
Mod de preparare:
Topiti
zahărul cu ulei de floarra soarelui si vin alb. Adaugati făină amestecata cu praf de copt si sare. Lucrati până când amestecul este uniform. Lasati sa
se odihneasca 20 de minute acoperit intr- o folie de plastic de bucatarie .
Creați cilindrii cu grosimea
de aproximativ 1 cm și aproximativ
15-16 cm lungime. Închideți bine, si ii
treceti prin zahăr pe o singura fata.
Aranjati biscuitii pe o foaie de copt cu fata acoperita cu zahăr in sus si se
coc într-un cuptor preîncălzit la 180 de
grade pentru aproximativ 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu