Ingrediente pentru 4 persoane
360 de grame de spaghete sau (Vermicelli)
8 caracatițe de stâncă de 100 grame fiecare
300g rosii cherry
8 linguri ulei de masline e.v.
un catel de usturoi
patrunjel, dupa gust
ardei iute dupa gust
sare,
Mod de pregătire
Intr-o cratiță (preferabil de lut) prajiti usturoiul în ulei impreuna cu 4-5 tulpini de patrunjel si ardei iute.
Scoateți usturoii și tulpini de patrunjel și adeugati caracatița curatata și spalata.
Se acopera si se fierbe timp de zece minute.
Se adauga rosiile si se continua fierberea pana cand, intepand caracatița cu o furculita, este moale.
Gatiti spaghetele al dente și adaugati-le în cratița peste caracatiță. Amestecati bine, se presara cu patrunjel tocat si se serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu