Ingrediente pentru 4
persoane
300 g file somon proaspăt
2 linguri seminte de mac
2 linguri de pesmet
ardei iute uscat macinat în
funcție de gust
sare
Mod de preparare
Pentru a pregăti somonul ,
se spală si se usuca mai întâi fileurile avand grija sa scoateți pielea și oasele. Se taie în fasii groase de 3-4 cm.
Presarati somonul pe toate laturile, cu un vârf de cuțit de sare
și cu ardei iute apoi dati fasiile de somon printr-un amestec format din pesmet
și semințe de mac amestecate bine, sa adere bine pe toate părțile.
Aranjati fileurile de
somon intr-o tigaie captusita cu foaie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 200 ° C timp de zece minute. In
acest fel, veți crea o crusta crocanta pe pește.
Se serveste cu garnitura
de salata mixta dupa gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu