Ingrediente pentru 4
persoane
1 kg carne de miel (picior
si coaste)
400 g mazăre
proaspătă frageda
1 ceapa
2 oua
50 g de pecorino ras
100 ml de vin alb sec
80 ml de ulei extravirgin de măsline
o lingura de patrunjel
tocat
sare și piper dupa gust
Mod de preparare
Se taie carnea de miel in
bucati mijlocii, se spală și se usuca bine.
Puneti intr-o tigaie de
oțel, adecvata pentru gătitul în cuptor, uleiul la foc mediu.
Când este cald, se adauga
ceapa tocata si se lasa sa rumeneasca ușor.
Apoi se presare carnea cu
sare și piper și se coace, amestecand des. Se toarnă vin alb, se pune capacul
si se pune în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 40 de minute.
În acest moment, se adaugă
mazărea și gatiti pentru inca 20 de minute.
Se amestecă într-un
castron ouale, branza si patrunjelul cu un vârf de cuțit de sare și piper.
Atunci când este gătit
mielul, adauga ouale si lasati sa se închege sosul pe aragaz înainte de
servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu