pentru 4 persoane
8 ouă
750 g Bulionului de roşii
50 g ulei de masline e.v.
o ceapa mica
Sare dupa gust
o ceapa mica
Sare dupa gust
piper dupa gust
100 g de Parmezan si pecorino ras
Mod de preparare:
Pragiţi ceapa în ulei şi se adaugă bulionului de roşii
Se condimentează cu sare.
Pepe. abundent
Gatiti o jumătate de oră bun sau mai mult.la sfârşit se adaugă
ouăle în sos, fără ruperea gălbenuş termina de gătit la foc mic, cand albus de ou este gătit încă în tigaie se adegua parmezan si pecorino ras. .
100 g de Parmezan si pecorino ras
Mod de preparare:
Pragiţi ceapa în ulei şi se adaugă bulionului de roşii
Se condimentează cu sare.
Pepe. abundent
Gatiti o jumătate de oră bun sau mai mult.la sfârşit se adaugă
ouăle în sos, fără ruperea gălbenuş termina de gătit la foc mic, cand albus de ou este gătit încă în tigaie se adegua parmezan si pecorino ras. .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu