Ingrediente pentru 4 persone:
50 g ulei e.v.
de masline
100 g ceapa alba
100 g ceapa alba
3 catei de usturoi
proaspăt
400 g roșiile cubulet
70 g capere sărate
100 g- de
legatura de pătrunjel proaspete
Oregano
uscat dupa gust
Sare fin dupa
gust
Piper negru dupa
gust (macinat proaspete)
Mod de
preparare
Intr-o
tigaie cu ulei de măsline căliți usturoiul și ceapa curățate și tocate fin.
Atunci când
acestea sunt ușor colorate, în ordine, adaugat
capere spălat și tocat grosolan sau întreg, roșii decojite tăiate în cuburi,
pătrunjel spalat si tocat, oregano, piper negru si o jumatate de cana de apa
rece, se fierbe timp de 30 de minute și acoperit, la foc mic. Când cele 30 de
minute au trecut, opriți și se adaugă sare.
Acest sos
poate fi, de asemenea, utilizat ca un sos pentru paste, de obicei, se foloseste
pentru preparare escalop de vițel, de pui sau
de porc, adaugand 120 de grame de carne pe persoana 15 minute nainte se
fie gata sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu