Ingrediente:
5 pere
4 mandarine
140 g de făină
100 g de unt
180 g de zahăr
4 ouă
1 lingurita praf de copt
1 lamaie
Mod de preparare:
În primul rând tăiati două mandarine și strângeți-le intr-un
storcator. Între timp, într-un castron
cu mixerul, bateti ouăle cu zahărul. Topiti untul la baie marin si se
adauga peste amestec. Se toarnă făină in amestecul de ouă, zahăr,unt și se
adaugă si sucul de mandarine.
În cele din urmă se adauga o lingurita de praf de copt, coaja rasa de
la o lamaie si un virf de cutit de sare. Se amestecă bine toate ingredientele.
Tăiați mandarinele ramase si perele in bucati mici si se adauga la amestec.
Umpleți o tava rotunda de 25 cm
diametru, tapetata cu hartie de copt si se coace timp de 35 de minute la 180 de
grade.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu